Form dit liv med Psych-K

PSYCH-K ® er for alle og kan anvendes af dig uanset om du er leder, virksomhedsejer, medarbejder eller privat person.

Du kan arbejde med ønskede mål i dit liv, det kan være alle områder i dit liv, hvor du måske sidder fast, løber panden mod en mur eller ikke oplever det, som du ønsker dig af livet.

Så du kan arbejde med og udvikle alle dele af dit liv, og som inspiration kan nævnes: Din personlige styrke, parforhold og øvrige forhold, selvværd, sundhed og krop, sorg og tab, økonomi, præstationer og spiritualitet.

Personlig udvikling er en rejse, som tit starter, når vi er træt af, at livet ikke drejer den vej, som vi ønsker os, når vi møder livskriser, udbrændthed, stress, problemer på arbejdet eller i et forhold.

Vi kan opleve, det som om, at vi ikke kan komme ud af problemet, eller at det bliver ved med at vende tilbage, måske i en anden form.

Når vi udvikler os personligt og ændre på vores vaner og adfærd kan rejsen undervejs føles sej og hård, men ved hjælp af PSYCH-K ® kan vi gøre rejsen lettere og mere præcis.

Personlig udvikling handler bl.a. andet om at få opdateres vores styresystem, som er vores underbevidsthed. Det er her vores holdninger, værdier, overbevisninger, vaner og mønster er lageret.

Vores overbevisninger former vores opfattelse af verden, os selv og vores muligheder. Ud fra disse opfattelser udvikler vi vores adfærd og handlemønstre.

Så hvis det, du gør hver dag, ikke bringer dig derhen, hvor du gerne vil være, så kan det være at dit styresystem har brug for en opdatering.

Det handler også om at opnå kontakt med os selv og vores dybere potentialer.

Vi arbejder med dine specifikke mål – og frigør stress og ubehag fra bestemte situationer.

Hvad er PSYCH-K ®

PSYCH-K ® er en bruger-venlig måde at ændre og opdatere din hjernes software og dermed mulighederne i dit liv.

Det er en effektiv, verificerbar og enkel proces, som hjælper med at forandre dine selv-begrænsende underbevidste overbevisninger til nye overbevisninger, som støtter dig.

PSYCH-K ® er en måde at justere og understøtte dine underbevidste overbevisninger, holdninger og værdier til din ønskede og bevidste mål og retninger.

PSYCH-K ® hjælper dig med hurtigt og enkelt at kommunikere direkte med din underbevidsthed og ved anvendelse af metoder til ”Whole-Brain”-integration ændres gamle selvbegrænsende overbevisninger til ny understøttende overbevisninger. Du kan sammenligne det med en opdatering af din mobil eller pc’er.

Mental sundhed og trivsel

Hvordan PSYCH-K® virker

Vores underbevidste overbevisninger er hjørnestenene i vores personlighed. De former vores opfattelse af os selv, f.eks.:

  • værdig eller værdiløs,
  • dygtig eller inkompetent,
  • at høre til eller udstødt,
  • afhængig eller uafhængig,
  • fleksibel eller fordømmende,
  • elsket eller hadet,
  • respekteret eller offer,
  • kraftfuld eller magtesløs.

Vores overbevisninger har langtrækkende konsekvenser for vores liv, som både er positive og negative. De påvirker vores humør, forhold til andre mennesker, præstation på jobbet, selvværd, fysisk og mental sundhed. Selv dit syn på religiøse eller spirituelle forhold.

Traditionel psykologi og hjerneforskning viser, at vi downloader de fleste af vores overbevisninger fra menneskerne og miljøet omkring os før vi bliver 6-7 år. Derfor kan underbevidstheden ofte være fuld af blokeringer i form af begrænsende overbevisninger og gamle, forældede programmer, som ikke længere har værdi for os, og den vi er, samtidig kan de også forhindre os i at udnytte vores fulde potentiale.

Med så meget på spil, er det absolut nødvendigt, at vi ved, hvordan vi kan ændre overbevisninger og vaner. Vi går fra overbevisninger, mønster og vaner, som begrænser os til overbevisninger, mønster og vaner, som støtter og hjælper os.

PSYCH-K ® Health and Wellbeing

Trivsels & Sundhed for psyke, krop og sjæl      

“If modern medicine accepted the mind of the patient as a part of the medical team treating disease, we would have a much more effective healthcare system “
-Rob Williams, Originator of PSYCH-K® 

At vide hvad du ikke ønsker, er ikke det samme, som at vide hvad du ønsker. Optimal sundhed og trivsel er mere end fraværet af symptomer.

Vores sundhed og trivsel er i høj grad påvirket af vores underbevidste programmering, som er de overbevisninger, vi har på et underbevidst niveau.

Målet er at hjælpe og skabe samarbejde i forbindelsen mellem vores krop og sind for at aktivere kroppens selv-helende evner og opnå en tilstand af optimal sundhed og trivsel.

Ud over at balancere et antal af overbevisninger, så retter vi også opmærksomheden hen på elementerne i et helt og balanceret liv, herunder princippet om helhed. Når vi fokuserer på helhed, så opnår vi et større mønster, end vi normalt kan se. For eksempel er det at have en fornemmelse af formål med vores liv en grundlæggende nødvendighed.

Mens balanceringen vil bidrage til at mindske stress og indre konflikt, som ellers støtter tilstedeværelsen af sygdom og ubalance i din krop, er det stadig vigtig at tage alle passende fysiske skridt til at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv f.eks. medicinsk behandling, kost, motion eller hvile.

Oprindelsen af PSYCH-K ®

Rob Williams er ophavsmand til PSYCH-K. Rob Williams er forfatter til bogen: PSYCH-K The Missing Peace In Your Live! Rob Williams samarbejder med kollegaen Dr. Bruce Lipton. Og Rob William er en international foredragsholder, workshop leder og talkshow gæst. PSYCH-K ® er resultatet af hans personlige engagement i og arbejde med at hjælpe mennesker med at afdække deres styrker og komme hjem i dem selv.