Referencer – sportscoaching

Christian Jørgensen

Danmarksmester i bueskydning og landsholdskytte.

Fra præstationsangst til glæde

Jeg var nået til erkendelsen af, at hjælpen måtte komme udefra. Nu var det nok med at tro, at jeg kunne løse min problemer selv.

Jeg er bueskytte, flere gange dansk mester og landsholdsskytte. Mine resultater var begyndt at gå mig på nerverne i form af præstationsangst. (En angst der havde ophobet sig over en årrække og) nu til sidst havde taget lysten til at deltage i konkurrencer. Konkurrencer som jeg ellers nød så meget førhen.

Janne hjalp mig med at blive bevidst om, at det i bund og grund var angsten for at fejle der skar igennem, og om min tendens til at tale negativt om mig selv, som var slående i visse situationer. Situationer jeg ikke selv havde skænket en tanke. Det var en øjenåbner for mig, og sessionerne var en form for bevidstheds rejse i tiden.

Forløbet har gjort at jeg i dag glæder mig til næste konkurrence, fordi jeg mærker, at jeg kommer med “noget andet og er forberedt på en anden måde”.

Janne har fungeret som en form for dirigent, dvs. jeg har selv sat dagsorden, om hvor vi skal hen ud fra mine egne ord og beskrivelser, men hun har været god til at vejlede, skifte vinkler og dimension og stille spørgsmål, som giver mig en frihed til at tænke anderledes og dermed agere anderledes.

Med venlig hilsen

Christian Jørgensen

Kent Nørkær Steffensen

Løber og Senior Business Consultant

Jeg startede et individuelt forløb ved Janne

Udgangspunktet var nogle oplevelser, jeg havde i forbindelse med mit konkurrence- og ultraløb. Det viste sig hurtigt, at mit løb blot var en sideeffekt af noget meget mere vigtigt og grundlæggende. Jeg så egentlig mig selv, som én, der havde overskud og var mentalt stærk.

Det viste sig hurtigt, at jeg ikke havde en bevidst fornemmelse af, hvorfor jeg gjorde de ting, jeg gjorde, f.eks. løb og skift af job, og om det havde nogen betydning for mig som menneske og min trivsel.

Jeg eksekverede blot de opgaver, der skulle gøres om det var arbejde eller privat, men uden at føle glæden og værdien ved det. Med det i tankerne kunne Janne og jeg begynde at gøre det ubevidste bevidst.

Jeg kan nu leve og handle efter mine værdier og mål.

En klarere bevidsthed omkring missionen og mine værdier gør, at jeg nu står stærkere, så jeg kan handle i overensstemmelse med mine værdier og mål.

Forløbet har frem til nu været en øjenåbner, som jeg klart vil anbefale både sports- og erhvervsfolk, der ønsker at kunne handle i overensstemmelse med deres indre værdier.

Kent Nørkær Steffensen
Løber og Senior Business Consultant

Frederik

Kom igennem et længere sygdomsforløb

Jeg besøgte Janne, da jeg igennem en længere periode havde haft smerter i hoften. Vi havde prøvet flere læger og fysioterapeuter, men det hjalp ikke det store.

Hos Janne fortalte hun en masse om hvordan hjernen styrer hele kroppen, og hvordan det kunne være årsagen til mine smerter i hoften. Hun gav mig en masse viden og tankeøvelser med, som hjælper mig meget til at styre mine frustrationer når jeg spiller fodbold, og jeg har ikke haft ondt i hoften siden.

Med venlig hilsen

Frederik