Personlig coaching kan hjælpe dig gennem livskriser og give dig en glad hverdag

Personlig udvikling – at vokse som voksen

Hjælp til at komme gennem livsudfordringer

Personlig coaching og mentaltræning er for alle og jeg arbejder med børn, unge og voksne. Og det handler om at udvikle din mentale styrke og trivsel, finde din autenticitet og blive bevidst om hvad dit liv skal indeholde. 

Det skaber glæde, overskud, det bliver naturligt at sætte ærlige og kærlige grænser i forhold til andre mennesker, så du kommer hjem i dig selv. Vores udgangspunkt er præcis, hvor du er lige nu.

Hvis du skal fortælle om dit problem, så starter du måske med noget i retning af:

Intro til personlig coaching

Mød mig her til en lille intro om personlig coaching, som kan hjælpe dig igennem mistrivsel og livskriser

Afspil video

Find dit potentiale og kom hjem i dig selv

Mange af os ønsker at udvikle os, finde hjem i os selv. Lærer at være til stede i nuet og nyde livet og kunne mærke glæden.

At mærke glæden og være taknemmelig er for mig en helt naturlig del af livet, og en nødvendighed for os mennesker, for at vi trives og kan give noget videre til andre. Vi har måske lært, at glæde og tilstedeværelse er noget, som vi skal arbejde hårdt for, men sådan behøver det ikke at være.

Det kan føles, som der mangler noget, en vigtig brik, et eller andet, som ligger lige for, men som synes svær at få fat i og gøre til en del af os selv.

Her lærer du om dig selv, noget som du måske havde en fornemmelse af, men ikke rigtigt har taget til dig og mærket som din autenticitet og styrker. Du lærer også, hvordan det er at være en del af universet, noget større, som altid støtter dig i den intention, som du sætter for dig og dit liv.

Lyder det både mærkeligt og på samme tid bekendt, som noget der giver resonans dybt inde i dig – ja så er du kommet til det rette sted – velkommen

Hjælp til at komme gennem livsudfordringer

Det kan handle om at slippe af med udbrændthed, mistrivsel, uro og angst, lavt selvværd, Måske oplever du, at andre mennesker overskrider dine grænser. Eftervirkninger fra en skilsmisse, negativ påvirkning fra andre personer (f.eks. chefen, kollegaer, familiemedlemmer). Det kan være, at du har en bestemt vane eller et reaktionsmønster, som du ønsker at ændre, slippe tankemylderet mv.

Fobier som højdeskræk, klaustrofobi, angst for at flyve behøver vi ikke at leve med. Fobier kan du slippe af med.

Hos unge har jeg bl.a. arbejdet med mistrivsel, ked-af-det, lavt selvværd, angst, stress og ordblindhed.

Der kan være mange forskellige indgangsvinkler til vores samarbejde, og er du i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende snak, og du får et indtryk af, om jeg er det rette match for dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig.