Traumebehandling frigør ubehandlede traumer og sætter dig fri.

Med Frihedsteknikken kan du slippe de chok og traumer, som din krop bærer på.
Er god til både børn og voksne.

Chok

Vi har alle sammen oplevet at få et chok.

Kendetegn:

  • Det kommer uventet – som lyn fra en klar himmel
  • Det kommer fra en uventet kant
  • Du er helt alene om det.

I situationen er du handlingslammet og er hverken i stand til at kæmpe eller flygte.

Den urbiologiske respons antænder chokket, som et ”bål” i din krop. Det giver dig øjeblikkelige symptomer på f.eks. hjertebanken, tørhed i halsen, meget spyt, svedige hænder, dunken i maven, afmagt.

Længerevarende symptomer er uro, urolig søvn, svært ved at falde i søvn, vågner tidligt og kan ikke falde i søvn igen, græder pludseligt, muskelspændinger, spændinger i nakke og kæber, hovedpine, manglende engagement, pludselige vredesudbrud.

Hver gang du oplever en situation, som minder om ”bålet”, vil din krop opleve det som om, der bliver lagt brænde på bålet. De samme symptomer kommer igen, og det kan ende med, at du tror, du må leve med det.

Traume

Går du i konflikten (bålet) hver dag eller ofte (eks. skænderier derhjemme, mistrivsel på arbejdet, mobning, depression etc.) vil din krop blive drænet for energi, og det kan føles som et sår, der bliver pillet i hele tiden.

Dit chok bliver nu til et traume. Det ligger i din underbevidsthed og danner gentagelser hver gang noget i dine omgivelser, minder dig om chokket. Du reagerer på samme måde hver gang, og til sidst danner du automatisk overbevisninger om, at der er visse situationer, der er farlige eller ubehagelige for dig.

Jeg arbejder med kroppens energier, underbevidstheden og har redskaberne til løse op for chok & traumer, så er det muligt at slukke dine bål. Du skal ikke genopleve chokket eller traumet – du skal bare slippe det. Frihedsteknikken er effektiv både til følelser og smerter/sygdomme, der ellers har taget sit greb i dig.

Første session tager 1,5 time og derefter 1 time ved opfølgende.