Om mig, NeuroCoach, PSYCH-K ® Facilitator, Mentaltræner.

Lidt om mig

Uanset problemet kender en del af dig allerede svaret, mit job er at gøre dig bevidst om det.

Jeg er oprindeligt bankuddannet, og har arbejdet med rådgivning af erhvervsvirksomheder i ca. 20 år og har en solid baggrund indenfor økonomisk rådgivning.

Mit arbejde er baseret på videnskab bl.a. indenfor epi-gentik, neurologi, hjerneforskning og jeg er konstant undersøgende og studerende i forhold til at bringe den nyeste viden ind i mit arbejde.

Jeg er uddannet i England og Belgien hos Matt Hudson, og er også Psych-K facilitator.

*Matt Hudson: Neuro-coaching og mentaltræning. Vi arbejder med vores styresystem i hjerne, gør det ubevidste bevidst og ændre vores ubevidste begrænsende overbevisninger, mønstre og kommunikation. Det kan sammenlignes med en opdatering af styresystemet i mobilen, eller at vi træner vores hjerne.

*Psych-K er en læring i at om-programmere vores begrænsende og selv-saboterende overbevisninger. og en meget direkte vej til at skabe forandringer i vores liv. Psych-K er grundlagt af Rob Williams i 1988.

5% af vores tanker og adfærd er bevidste, hvilket betyder at 95% af  vores adfærd og tanker er ubevidste (automatiske programmer). 

Vi kan ha’ nogle automatiske programmer, som stopper os i at: 

  • opnå de mål, som vi har sat os. 
  • at være den, vi gerne vil være. 
  • at gøre det, som vi gerne vil gøre. 

Ved mentaltræningen arbejder vi aktivt henimod det du ønsker og dine mål. 

Det er træning af hjernen, så det bliver dig som bestemmer dit liv og din fremtid.”