NeuroCoach, PSYCH-K ® Facilitator, Mentaltræner.

Lidt om mig

Uanset problemet kender en del af dig allerede svaret, mit job er at gøre dig bevidst om det.

Jeg hedder Janne Vagner og jeg har en passion og mission.   

Jeg er grebet af at hjælpe mennesker med skabe det liv, som de ønsker, hvor de trives og blomster.

Jeg vil bidrage til at skabe en verden, hvor trivsel, vitalitet, venlighed og positiv energi er en naturlighed. Med blikket rettet på samarbejde og forbindelser i stedet for usund konkurrence og separation, som skaber ensomhed, mistrivsel og sygdomme.

Jeg er oprindeligt bankuddannet, og har arbejdet med strategisk og finansiel rådgivning af erhvervsvirksomheder i ca. 20 år og har en solid baggrund indenfor økonomisk rådgivning og virksomhedsforståelse. Mine mange år, som rådgiver har også givet mig en stor forståelse for mennesker, og indsigt i, hvordan vi reagerer, vores tanker og følelser.

Mit arbejde, som coach, facilitator og behandler, er baseret både på  forskning og videnskab samt den alternative tilgang .  Så det spænder  indenfor epi-gentik, neurologi, hjerneforskning, kvantefysik og energipsykologi. Jeg er konstant undersøgende og studerende i forhold til at bringe den nyeste viden ind i mit arbejde.

Siden 2014 har jeg løbende uddannet mig, som:

Trivsel & Sundhed
for psyke, krop og sjæl