Ledercoaching med hjerne og hjerte – trivsel for ledere.

Personlig udvikling for ledere

Hvad handler ledelsescoaching om:

Det handler om dig som leder og din udvikling, og hvordan du skaber trivsel for dig selv og der igennem også styrker trivslen for dine medarbejdere.

Det vi arbejder med er menneskelig bæredygtighed, så vi trives i vores hverdag og bliver langtidsholdbare. Ledere er også mennesker og derfor er det vigtigt at vi får fyldt energi og trivsel på tanken, så vi ikke kører tør eller brænder ud.

Der blive stillet store krav til dig som leder, du har måske mange kasketter på og skal holde mange bolde i luften, derfor er prioritering også en vigtig del af forløbet, og om at sige fra og til.

Det bliver det mere og mere vigtigt, at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere, og undersøgelser viser at noget af det vigtigste for medarbejdere er, at lederen:

 • Har et positivt væsen
 • Er dygtig til at bevare overblikket på teamets vegne
 • Er nysgerrig og søger dialog
 • Har god humor
 • Udvikler medarbejderen

Derfor er det vigtigt at du trives i din hverdag og i din lederrolle, at du kan bevare roen og overblikket og kender dig selv rigtig godt, og det kan ledercoaching hjælpe dig med.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og evt. uddybende spørgsmål.

Intro til ledercoaching

Mød mig her til en kort intro til ledercoaching, som bl.a. handler om personlig udvikling og trivsel for ledere.

Afspil video

Ledercoaching 1:1 -en lederuddannelse i følelsesmæssig intelligens (EQ)

Vi arbejder med personlig udvikling og trivsel. Som leder har du en stor indvirkning på dine medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du som leder har en høj EQ, så du kan skabe trivsel for dig selv og for dine medarbejdere, så hele teamet eller organisationen bliver langtidsholdbare.

Trivsel skaber motivationen og øger effektiviteten, og mennesker som trives skaber en bedre virksomhed også på bundlinjen.

 • Vi bliver bevidste om, hvad følelsesmæssig intelligens er og hvor meget det betyder for bl.a. motivationen og for virksomhedens indtjening og fremtid
 • Når vi udvikler os personligt, øger vi vores følelsesmæssige intelligens og skaber udvikling hos vores medarbejdere, hvilket er et stort ønske hos mange medarbejdere, specielt yngre
 • Vi skaber mere tryghed og trivsel
 • Det er vigtigt, at vi lærer at mærke os selv, så vi kan…
 • Lære at følge vores indre GPS så vi ikke brænder ud.
 • Være os selv, som et helt og ægte menneske
 • Kan sige fra på en følelsesmæssig intelligent måde

Mental sundhed og trivsel

Trivselstræning for virksomheder

For virksomheder er der meget at spare og meget at tjene ved at vægte trivsel i dagligdagen.

 • Den effektivitet som tilfredse og motiverede medarbejdere levere
 • De menneskelige omkostninger der er for en stressramt medarbejder
 • En enkelt stress-sygemelding er 5 gange så dyr, som en forebyggende indsats for trivsel

Der stilles større krav til ledelsen fordi forandringerne og nye krav blæser ind over os i et hurtigere tempo end nogensinde før. Dette kan i sig selv skab uro Så det øger også kravet til os som ledelse i forhold til skabe tryghed og trivsel for vores medarbejdere.

Medarbejder og teams som trives har en bedre motivation, øger effektiviteten, skaber en bedre virksomhed også på bundlinjen, men det er muligvis ikke den vigtigste grund.

Kigger vi lidt i krystalkuglen, så vil fremtidens medarbejder mere end bare produktivitet og bundlinje. De vil være en del af noget, som giver mening, ikke kun for dem selv, men for fælles-bedste. Hvad hvis det ikke handler om at fastholde medarbejdere, men at tiltrække medarbejderne, som bier til en honningkrukke.

Det betyder ikke, at vi smider en fornuftig økonomisk adfærd eller budgetlægning over bord. Eller stopper ønsket om at vækste virksomheden.

Vi lægger til, det vi allerede gør i dag, fordi vi vil noget bedre.

 

I er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og uddybende spørgsmål.

Hvad indeholder trivselstræning

Vil du gerne øge energien, motivationen og trivslen i din virksomhed eller afdeling?

Forskning har gennem mange år vist, at hvis vi sætter fokus på emotionel intelligens (EI) så skaber vi øget motivation. Det handler om, hvordan vi rummer egne og andres følelser og undgår følelsesforurening og udbrændthed, som dræner motivationen og trivslen.

Vi arbejder med samarbejde, motivation, kreativitet, arbejdsglæde, tryghed og trivsel, som alt i alt rammer kunde- og medarbejdertilfredsheden og indtjeningen som en positiv boomerang

 • Slip trivslen fri i din virksomhed/ afdeling – eller lær hvordan I kan øge den
 • Vi træner ro, balance og harmoni
 • Når vi skaber høj trivsel og tryghed, giver det øget motivation
 • Lær at stoppe følelsesforureningen

Forløbet og tidsforbruget skræddersys til din virksomhed og vi starter derfor med et introduktionsmøde hos dig, hvor vi lærer hinanden at kende og du fortæller om din ønsker

I forløbet indgår bl.a. individuelle interviews, fælles undervisning, øvelser og trivselstræning og en køreplan for, hvordan I holder fast i den nye viden og fortsætter den vej, som I gerne vil.

Det er mental sundhed og trivsel for virksomheden