Påvirk kroppens energisystemer med Eden Energi Metoden.

Hvad er Eden Energi Metoden

Eden Energi Metode ved Janne Vagner

Når vi ændrer på vores krops energier, så forbedrer vi vores helbred, humør, vores mentale styrke, sind og vores relationer til andre mennesker.

Med nemme og ligetil energitests finder vi ud af, hvor ubalancerne i dine energisystemer er, retter op på dem, og når energisystemerne er i balance igen, vil du kunne mærke det på din krop, humør og sind.

Når vi arbejder med kroppens energier, påvirker vi vores fysiske, følelsesmæssige og mentale tilstand.

Balancerede og velkørende energisystemer betyder meget for vores trivsel og sundhed.

Specielt i vores travle hverdag, hvor vi påvirkes fra mange sider, kan det være vigtigt at kunne holde balancen eller hurtigt at finde den igen, og her er vores energisystem en kæmpe hjælp.

Hvad kan energiarbejde hjælpe med?

Når vi arbejder med kroppens energier, påvirker vi vores fysiske, følelsesmæssige og mentale tilstand:

 • Uro, stress, spændinger i kroppen (f.eks. spændingshovedpine) og tankemylder.
 • Booster vores immunsystem og afbalancerer vores organer.
 • Giver ro og balance både i kroppen, hovedet og sindet.
 • Hjælper til at vi holder vores grounding
 • Øger vitalitet og energi.
 • Kan afhjælpe smerter og ubehag
 • Øger harmonien mellem krop og sind.
 • Skaber klarhed i hovedet og centrering – det forøger vores evne til at tænke klart og kreativt, f.eks. hvis vi står overfor en stor og krævende opgave eller skal jonglere/prioritere mellem mange opgaver.
 • Sætter fut i vores glæde- og lykkefølelse, det at kunne mærke livsglæden og tilfredsheden

Balancerede og velkørende energisystemer er vores infrastruktur, og betyder meget for vores trivsel og sundhed.

Specielt i vores travle hverdag, hvor vi påvirkes fra mange sider, er det vigtigt at kunne holde balancen eller hurtigt at finde den igen, og her er vores energisystemer en kæmpe hjælp.

Mental sundhed og trivsel

Et nutidigt område med årtusind gamle rødder i kinesisk Medicin

Energi Metoden og energibehandling er på en måde et nyt område, men har årtusind gamle rødder i Kinesisk medicin, som anvendes til at øge både fysisk og psykisk sundhed og trivsel. Det tager sit udgangspunkt i både den vestlige videnskab samt kinesisk medicin samt akupunktur, Qi Gong, yoga.

Eden Energi metode er både et supplement til andre former for læge- og behandling og men kan også anvendes selvstændigt som en metode til at tage hånd om egen sundhed og trivsel.

Eden Energi metode kan anvendes overfor både fysiske sygdomme, smerter og psykiske udfordringer. Hjælper også til at øge velvære, vitalitet og præstationer.

Og det er super cool, at vi selv kan vedligeholde vores energisystemer. Med en enkelt dagligt rutine, som tager samme tid som tandbørstning, kan vi forbedre vores helbred, tænke klarere og øge vores glæde og vitalitet.

Styrk kroppens energier

Eden Energi Metode sætter fut i vores energier, så vi får mere vitalitet, livskraft, glæde og entusiasme, harmoni og balance. Det er vores vej til et bedre helbred for krop sind og ånd – som vi selv kan påvirke.

Når vi afbalancerer vores energier, skaber vi også balance i kroppens kemi og regulerer hormoner. Vi vil føle os bedre tilpas og tænke mere klart.

Eden Energi metode kan vi anvende til at komme ud af sygdomme, fysisk og psykisk ubehag og bruge den til at holde os stærke og modstandsdygtige.

Energi Metoden bruges til at holde balancen

Når vi bruger Energi Metoden forebyggende, behandles energiforstyrrelser før der kommer fysiske eller mentale symptomer – dvs. at vi holder fysiken og psyken i balance.

Med Eden Energi Metode undersøges, hvor energisystemerne har brug for opmærksomhed og efterfølgende i behandlingen bliver de balanceret. Du får også små øvelser, som er nemme at anvende derhjemme, så du kan blive ved med at holde energien og vitaliteten.

Eden Energi Metode er både et supplement til andre former for læge- og behandling og kan også anvendes, som en selvstændig metode, når vi tage hånd om vores egen sundhed og trivsel.

Styrk kroppens energier

I vores vestlige verden er medicin og helbredsbehandling primært fokuseret på kemiske processer og adskiller kroppens forskellige dele ved at kigge isoleret på det område, som smerten er i, eller hvor skaden er. Metoderne der anvendes til behandling er typisk medicin og operationer.

Indenfor Eden Energi fokuserer vi på energikommunikation og balance i energisystemerne, som understøtter hele kroppens og psykens sundhed og sammenhæng samt kroppens egen kemi og evne til at hele. Og der er ingen bivirkninger.

Vi består af flere indbyrdes forbundne energisystemer, som kommunikerer indbyrdes og har forskellige opgaver i forhold til at holde vores krop, følelser og mentale tilstand i balance.

Sygdomme, smerter og ubehag starter som ubalancer i vores energisystemer.

Energisystemerne er kroppens dynamiske infrastruktur. Kroppens helbredelses tilstand afspejles af energisystemernes flow, balance og harmoni. Hvis kroppen ikke er sund, kan vi finde frem til, hvor der mangler flow eller er ubalance og behandle disse med en hurtig, nem og tryg metode, som ikke skaber bivirkninger.

Det kan anvedes til såvel fysiske sygdomme og smerter, som til følelsesmæssige og mentale ubalancer. Når vi arbejder med vores energisystemer, kan vi fremme vores sundhed og præstationer.

Diagnose og behandling

Diagnose og behandling har en anden betydning inden for energimetode og energimedicin, end de samme ord har inden for den traditionelle medicin.

Fokus er ikke på symptomer eller sygdom, forkus er på at holde kroppens energistystem stærkt, vitalt, harmonisk og sundt.

Inden for energimedicin og metode er det energisystemet vi ”diagnosticerer” eller vurderer, ikke sygdommen eller smerten.

Fysiske og psykiske sygdommen sætter sig først i energisystemet, før de viser sig som sygdomme, som vi kan mærke.

Derfor hjælper det dig at være på forkant med dit energisystem, og hjælpe det til at holde sig stærkt og i balance – og forebygge sygdommen.

Energimetoden lærer dig at forstå og arbejde med kroppens ressourcer af elektromagnetiske og mere subtile og fine energier til at:

 • Forøge din vitalitet
 • Identificere og korrigere energi ubalancer, så du holder dig sund
 • Forstærker dit helbred og sindstilstand

Alt er energi

Fysikeren og nobelprisvinderen Albert Einsteins formel E=mc2 betyder helt enkelt: Energi er det eneste der findes. Der findes flydende energi (det vi almindligvis opfatter som energi) og stivnet energi (stof) Alt i naturen er enten det ene eller det andet.

Energi giver liv til hver eneste celle, hver eneste organ i vores krop. Det er vores livskraft.

Det er energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt hvad der holder os i live. Disse energier besidder en forbløffende intelligens. De er meget klogere end vores intellekt, når det gælder om at holde os sunde og raske og udbedre skaderene/ubalancerne, hvis vi bliver syge. Vi kan sætte gang i energierne, så vi får kroppen og sindet til at vibrere optimalt.

Eden Energi Metode hjælper vores krop med sin naturlige heling.

Hvad er Energi Metoden – set med venstre hjernehalvdel

Grundlæggende fokuserer konventionel medicin på biokemien i celler, væv og organer. Eden Energi Metode fokuserer på energifelter i kroppen, der organiserer og styrer vækst og reparation af celler, væv og organer. Ændring af værdiforringende energimønstre kan være den mest effektive, mindst invasive måde at forbedre sundheden af organer, celler og psyke.

David Feinstein, Ph.D.

David Feinstein, PhD, er psykolog og har været tilknyttet John Hopkins University School of Medicine, Antioch College og California School of Professional Psychology. David Feinstein er forfatter til 9 bøger. Hans bøger om emnet bevidsthed og energi behandling har vundet mere end 9 priser inkl. U.S. Book News: Bedste bog 2007 om psykologi/mental sundhed.

Hvad er Energi Metoden – set med højre hjernehalvdel

”Energi er kroppens magi! Det er din livskraft. Du holder den sund og den holder dig sund. Hvis du er syg eller trist, føles det godt at skifte din energi. Når du passer på disse usynlige energier, får det dit hjerte til at synge og dine celler bliver glade!”

Donna Eden

Donna Eden er en af pionererne inden for energimedicin og har i mere end to årtier undervist andre i hvordan kroppen kan forstås som et energisystem, hvordan ømhed og smerte kan opfattes som signaler om ubalance i energisystemet og hvordan mennesker kan genvinde deres naturlige helbredende evner. Hendes foredrag trækker fulde huse i USA, Europa, Australien New Zealand og Sydamerika. Donna bruges ofte som konsulent i både den traditionelle og alternative sundhedssektor. Donna har sammen med hendes mand David skrevet flere bøger om enegibehandling bl.a. Energimedicin i praksis, The Promise of Energi Psykology og New York Times bestseller The Engergies of Love.